RECOMANDAT

Aquacaraș a intervenit de urgență pentru a remedia avaria produsă de Constructim S.A.

Published by
REDACŢIA

COMUNICAT DE PRESĂ

Pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, operatorul serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare a antrenat echipe din serviciile Rețele apă și Rețele canal pentru a remedia avaria produsă de către antreprenorul Asocierea S.C. CONSTRUCTIM S.A. – S.C. BAUERHOF AGROBANAT S.R.L. – CONSORZIO STABILE EBG GRUP, în timpul executării lucrărilor din cadrul proiectului CS-CL06 „Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare în Reșița”.

În această după-amiază, sistarea furnizării de apă către locuitorii de pe strada Lucian Blaga a fost evitată doar prin intervenția sub exploatare a angajaților AQUACARAȘ S.A., care, cu profesionalism, au înlăturat consecințele ce puteau decurge din avaria produsă de antreprenor. Manevrele efectuate de către echipele de intervenție ale Societății pot influența turbiditatea și culoarea apei. Cu toate acestea, potabilitatea apei nu va fi afectată.

Stația de pompare și tratare a apei din Reșița funcționează la capacitate maximă și se depun eforturi continue pentru menținerea standardelor de potabilitate.

Atenționăm și facem apel către constructorii care execută lucrări asupra rețelei publice de apă și canal să respecte standardele impuse de AQUACARAȘ S.A. și să trateze cu responsabilitate lucrările desfășurate în vederea modernizării rețelei de distribuție și canalizare, pentru a nu prejudicia interesul public și a crea disconfort cetățenilor.

Conducerea Societății și angajații acesteia, asigură monitorizarea continuă a apei furnizate și intervine de urgență pentru a diminua și chiar înlătura neplăcerile create utilizatorilor.

CONDUCEREA SOCIETĂȚII AQUACARAȘ S.A.

Share
Published by
REDACŢIA